Kesätöissä Pilvialla

Olen ollut kesätöissä Pilvialla nyt kaksi viikkoa, olen ottanut valokuvia ja kuvannut videoita. Pilvialla työn tekeminen on ollut todella kivaa ja innostavaa! Tässä muutama kuva, jotka olen ottanut näiden kahden viikon aikana.

Kesätöissä Pilvialla

Hei! Olen Julius ja olen tehnyt kesätyötä Pilvialla nyt kaksi viikkoa. Olen 14-vuotias ja menen syksyllä 9. luokalle. Olin tulossa tekemään Pilvialla tet-jaksoa (työelämään tutustuminen) aiemmin keväällä, mutta valitettavasti korona muutti suunnitelmia. Yläaste joutui siirtymään etäopetukseen niinkuin harrastuksetkin ja tet-jakso peruutettiin. Minulle kävi kuitenkin hirmuinen onni kuin Sami ja Lotta ottivat yhteyttä ja tarjosivat minulle kahden viikon kesätyötä.

Harrastan muun muassa valokuvausta, oikeastaan jo viisi-vuotiasta saakka. Valokuvaus on kivaa siitä syystä että saa tavallaan luoda taidetta mistä vaan, vaikka ihan omassa lähiympäristössään.

Tehtäväni Pilvialla on ollut kiertää Turkua ja kuvata ikonisia turkulaisia maisemia ja sitten editoida ja kategorisoida ne. Toinen tehtävä on ollut tehdä lyhyitä videoita  jotka voisi opastaa tien asiakkaille jotka olevat tulossa vierailemaan Pilvian konttorille.

Pilvialla kesätyön tekeminen on ollut todella hauskaa. Olen oppinut paljon ja mielelläni tehnyt töitä. Sami ja Lotta ovat ihania ihimisiä ja he olevat pitänyt minusta hyvää huolta. Minulla on ollut kivaa tehdä työtä mukavassa, ja tavallaan tutussa ympäristössä.

Kiitos todella paljon että olen saanut tehdä töitä täällä ja ihanaa kesää teille!

Julius